Избрани Новини

Кажи как спиш да ти кажа какъв си

Животът

14-01-2013, 20:33

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

На една страна, с протегнати ръце или по гръб, всичко има значение

От това как спиш може да се гадае какъв човек си.

Ако си полягваш на една страна

Хората, които обичат да спят обърнати наляво или надясно, със свити в коленете крака, спят спокойно, защото тази поза има анти стрес въздействие. Тя е противовес на активността на човека през дена. Колкото по-високо към брадичката са коленете, а главата ниско към краката, толкова по-успокояващо действа тази поза. Често наричат тази поза и зародиш, защото именно по този начин най-често стои бебето в майчината утроба, пише ladyzone.bg.

Хората, които спят в тази поза, са подредени в живота си. Често се притесняват за неща, които така или иначе не могат да контролират. Тези, които спят така през по-голяма част от нощта, обикновено се събуждат освежени и с много нови сили за деня. Въпреки това те трябва да внимават да не „замръзват” само в тази поза дълго време. В житейски аспект този съвет към тях звучи така – не привиквайте много към обикновеното, бъдете отворени към предизвикателствата в живота.

Хората, спящи на една страна, предпочитат традиционните пози в секса – мисионерска или един зад друг, в стил лъжички. Не забравяйте, че няма нищо лошо в експериментите и разнообразието. Все пак сексът не е занимание самотно и освен вас, в него участва поне още един човек. Мислете и за неговите чувства и усещания.

По гръб

По гръб е втората най-разпространена поза за спане. При нея са напълно изпънати (разгърнати) гърба, раменете, краката. Тялото е изцяло изпънато по естествената си линия. Хората, които предпочитат тази поза, са много твърди в убежденията си. Рядко някой може да ги обори и за това са му нужни силни аргументи, воля и доста свободно време за разговори и спорове.

Хората, които спят по този начин, често се събуждат по-изморени, отколкото са си легнали. Опитайте се да почивате повече. Оставете мускулите си да се отпуснат от ежедневното напрежение. В житейски аспект този съвет към тях звучи така - бъдете по-гъвкави и в мисленето си.

Хората, спящи по гръб, предпочитат да сменят позите в секса често и бързо. Това обаче им пречи докрай да се насладят на удоволствието, което те могат да им донесат. В секса сте като постоянно подскачащ пумпал. Намалете темпото и оставете бързането на Човека Светкавица.

По корем

По корем също е доста разпространена поза за спане - коремът и гръдният кош обикновено са най-натоварени, ръцете почти любовно обвиват възглавницата. Тази поза е любима най-вече на по-възрастните хора, защото при нея успяват да изправят гръбнака си и така да свалят натрупаното през деня напрежение.

Спящите по корем често имат усещането, че щастието кръжи около тях, но никога не е достатъчно близо. Все нещо им пречи да го хванат и щастливият миг все им се изплъзва. Събуждат се със същите притеснителни мисли, с които са си легнали предния ден.

Спящите по корем обичат да доминират по време на секс – да дават насоки и напътствия. Оставете се на емоциите и инстинктите и забравете думите. Така със сигурност изживяването ще е в пъти по-хубаво и за двама ви.

С протегнати ръце

Друга много разпространена поза за спане е тази, при която ръцете са разперени – двете в различни посоки настрани, силно напред, ако сте обърнати на една страна. Хората, които предпочитат тази поза, обичат да преследват мечтите си до край, но те самите често се чувстват преследвани. Искате повече от живота, мечтаете да грабите от него с двете си ръце и винаги се вдъхновявате много от предстоящите ви предизвикателства.

Спящите в тази поза обичат да критикуват. От всеки и всичко очакват само най-добри резултати.

Спящите с протегнати ръце често сменят партньорите си в секса. Времето, което трябва да отделят, за да опознаят партньора им се свиди, и предпочитат просто да минат на следващия.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)