Избрани Новини

Какво ни очаква в годината на Змията - китайски годишен хороскоп за 2013 година

Светлото ще надделее и над злото ще се смее.

Годината на Дракона си тръгва, време е да се подготвим за посрещане на годината на Змията. Ето какво ни очаква в нея според китайския зодиак:


ПЛЪХ
Плъховете трябва да се възползват от идната година, за да пишат. Това е една много подходяща година за правене на планове и преосмисляне на живота, според вашия годишен хороскоп. Внимавайте да не попаднете в клопката на хазарта, затова избягвайте всяка негова форма. Има вероятност да получите приходи в средата на август.
БИВОЛ
Биволите може да имат малко семейни проблеми през идната година. Пазете се от насилие. Не е желателно и да предприемате голямата стъпка на брака през 2013. Но за нов бизнес е много подходяща.
ТИГЪР
Внимавайте да не останете бездейни през тази година. За вас тази година е много подходяща за пътуване в чужбина. Материалните придобивки, които ще получите през 2013 година още повече ще окажат благоприятно въздействие за изграждането на аза ви.
ЗАЕК
Много добра година и за заека, казва годишния хороскоп. Идва времето на духовното ви израстване. Каквото посеете, това ще пожънете действа в пълна сила за вас.
ДРАКОН
Насладете се на спокойствието, след динамиката на изминалата година. Обърнете внимание на здравето си .
ЗМИЯ
2013 година е годината на Змията. Родените под този знак са облагодетелствани с факта, че през тази година могат да предприемат всичко, което са искали някога без изобщо да се подлагат на опасност. Изживейте прекрасни любовни приключения.
Добра година за сключване на брак. Материалните придобивки, които ви очакват може да ви навлекат скрити врагове.
КОН
Това е една много емоционално опасна година за вас. Заради любовта може да зарежете всичко. Дори семейството си. Помнете, че любовта през годината на змията е измамна, затова не се поддавайте на лековерието си, защото ще съжалявате.
ОВЦА
Една динамична година за овцата според краткия годишен хороскоп за 2013. Внимавайте да не се заплетете в интриги и заговори. Това може да застраши вашата работа и кариера.
МАЙМУНА
Винаги ще намери мястото си. Вашата гъвкавост и дипломатичност са на ниво през тази година.За да успеете в начинанията си бъдете коректни с хората окоро вас.
ПЕТЕЛ
Тази година не е добра за вас откъм семейните дела. Много проблеми в семейното гнездо постоянно ще ви съпътстват. Търпението е разковничето на проблема.
КУЧЕ
През тази година ,ще се занимавате със стари неща ,които сте оставили в миналото и не сте ги довършили. Изчистете ги и започнете на чисто. Ще стартира нов период от живота ви. Не го пропускайте.
ГЛИГАН
Годината за глигана няма да е много добра, защото ще имате повече щастие с парите, отколкото с любовта. Годината на змията носи повече безпокойство на глигана и тази няма да е изключение.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов