Избрани Новини

Гадателката на Берлускони: ГЕРБ ще спечелят изборите догодина

Животът

22-11-2012, 10:03

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

На 21 декември няма да има край на света, а нова духовна ера

Всички хора трябва да са спокойни. На 21 декември няма да се случи нищо необичайно, няма да има край на света, заяви гадателката на Силвио Берлускони Теодора Стефанова в студиото на сутрешния блок на TV7. По думите й на 21 декември ще започне една нова духовна и спиритуална ера. Ще ни залее нова енергия, която ще пречисти и обедини хората по целия свят. Това ще е един вид нов портал в който ще влезем. Новата мисия ще ни накара да вярваме повече в Бог и хората ще се пречистят, коментира Стефанова.

Хората ще почнат постепенно да променят мисленето си. Тази злоба и завист, която ни залива ще започне да изчезва, каза гадателката. Любовта ще ни даде един голям заряд с енергия, който ще ни обедини. Пътят за това ще е дълъг и труден. България ще бъде ключова държава в новия световен ред. Ясно е кой ще спечели изборите догодина. Това ще бъде ГЕРБ. Те ще управляват в коалиция с други десни партии. В БСП виждам разцепления и скандали след изборите, категорична беше Стефанова.

Според нея еврото ще рухне и Великобритания ще напусне ЕС. Много държави ще се оттеглят и ЕС ще се разпадне. Сред тези държави ще са Германия, Италия, Испания. Това ще стане до 2020 година, убедена е тя. След това ще се създаде нов съюз с много по-силна финансова и икономическа основа, коментира гадателката на Берлускони.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов