Избрани Новини

На мъжа очите са... грешни. Купуват тесни бикини и големи сутиени

Животът

19-11-2012, 15:04

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Явно подсъзнанието играе роля при пазаруването на бельо

Ново изследване на британските учени срива със земята мъжете и техния вкус при избор на бельо за своите половинки.

Секси бикини и сутиен. Това е една от най-често срещаните комбинации за подарък на любимата, но се оказва, че той е подходящ повече само в мъжките очи. Поне при британците.

Най-често закачливия подарък събира прахта в гардероба. Всяка пета жена признава, че никога не е носила подареното бельо, а 23 на сто от анкетираните са го пробвали само веднъж, за да не обидят партньора си.

На всичкото отгоре се оказва, че мъжът допуска и много грешки при избора в магазина. Най-често се бърка размера, като съзнателно или не 58% от мъжете избират твърде тесни бикини и прекалено големи сутиени. Явно така изглеждат половинките в еротичните им представи, което обаче няма общо с реалната фигура.

Друга често срещана грешка било към комплекта да бъдат прибавени мрежести чорапи, които хич не се вписвали в гардероба на дамите.

Характерно за мъжете е, че не се ръководят от качеството, а единствено от външния вид, допълват експертите. Те избират възможно най-еротичното бельо, без да си мислят дали ще бъде комфортно на жената, която ще го носи.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов