Избрани Новини

Маслара отказа да стане помощник в Локо

Архив Пловдив

19-10-2012, 14:33

Автор:

Sportline.bg

Всичко от Автора

Няма да кажа нищо лошо срещу Кокала, гарантира наставникът на смърфовете Стефан Генов

Бившият треньор на Локо (Пд) Иван Маринов – Маслара е отказал предложение да стане помощник на Стефан Генов при черно-белите. Маслара бе част от шампионския тим на пловдивчани от 2004 година, а след това изкара и доста мачове начело на тима.

„Поканих го, но се оказа, че в момента има ангажименти в Кюстендил. Исках да привлека и кондиционен треньор в щаба си, но той пък работи в момента в чужбина и също няма как да дойде на Лаута”, заяви днес Стефан Генов.

Поради тази причина той привика за трети свой помощник треньора от школата на Локо (Пд) Георги Славов, който притежава лиценз „А”. Чечо трябваше да направи този избор, тъй като другите му помощници – Христо Колев – Бащата и Петър Пашев, нямат необходимия лиценз, за да стоят на пейкато по време на мачове от „А” група.

Генов бе провокиран да коментира моментното състояние на футболистите и дали са добре подготвени. „Не бих си позволил да кажа нещо срещу предшественика ми Емил Велев. Каквото съм установил като пропуски, си го запазвам за себе си. Ще работя в насоката да се наваксва пропуснатото, колкото и да е трудно това”, измъкна се треньорът на Локо (Пд).



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов