Избрани Новини

Кари Брадшоу си отива, да живее Кари Брадшоу

Архив Бургас

04-10-2012, 15:12

Автор:

Карина Кристиянова

Всичко от Автора

Кари Брадшоу ще се завърне на малкия екран с премиерата по телевизия CW на "Дневниците на Кари" през следващата година. Нещо като предисторията на Туйн пийкс "Лора Палмър.Огън следвай ме".

Култовият образ на Сара Джесика Паркър от "Сексът и градът" ще остане в миналото.

Милионите почитателки на романтичната, ултра модерна и вечно в любовни дилеми, но в сянката на Тузаря журналистка Кари Брадшоу излиза в незаслужен отпуск. Защото нейните заклети фенове, включително и мъже са на мнение, че в нея има "много хляб", а и далеч по -приятно е да остаряваш с умната и секси Кари и компания.

Пред сп. Elle тя заявява, че не иска да играе във филм, в който ще ѝ се налага да се превъплъщава във версия на героинята си от "Сексът и градът".

"Обичах Кари и макар, че би било рентабилно да направя подобна роля, по-смислено е да погледна в друга посока", разсъждава 47-годишната актриса, майка на три деца и съпруга на  Матю Бродерик.

След шестте сезона в "Сексът и градът" и двата филма за голям екран, Сара се снима във филмите "Камъкът на раздора", "Новогодишна нощ" и "Скъпа, няма не мога".

Междувременно Кари Брадшоу ще се завърне на малкия екран с премиерата по телевизия CW на "Дневниците на Кари" през следващата година. Нещо като предисторията на Туйн пийкс "Лора Палмър.Огън следвай ме".



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов