Избрани Новини

Гадателката на Берлускони: Борисов ще се захване с черното тото

Архив София

23-09-2012, 14:47

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

Скандалите около уреждането на мачове у нас ще се разраснат и това ще накара всички отговорни фактори в държавата да се заемат сериозно с разрешаване на проблема.

Министър-председателят Бойко Борисов ще се заеме с черното тото в българския футбол, твърди в седмичната си прогноза пред „Монитор" гадателката на Берлускони Теодора Стефанова.

Скандалите около уреждането на мачове у нас ще се разраснат и това ще накара всички отговорни фактори в държавата да се заемат сериозно с разрешаване на проблема. От международните организации ще възложат задача на България да разкрие хората, замесени в уговарянето на двубоите. Ще бъдат направени още разкрития, ще има присъди, но до затвор няма да се стигне.

Ще има наказани отбори и отделни личности, но в България няма да има гръмки присъди. Някои футболисти и президенти на клубове обаче ще бъдат заплашвани, ще има огромно напрежение в тези среди, твърди още Стефанова.

Процесът на прочистване на футбола обаче ще обхване целия Балкански полуостров и страните от Централна Европа. Нишката ще се разплете дори до далечна Азия.

ЦСКА и футболният съюз ще постигнат все пак споразумение по случая с Мишел Платини, твърди още гадателката. Според нея намесата на сериозни адвокати ще доведе до разрешаване на казуса с картотеката на бразилския футболист, за когото на „червения" клуб ще се наложи да заплати определена сума пари. Той обаче няма да остане дълго време на „Армията". Бразилецът ще получи оферти и ще заиграе в по-силно първенство от нашето през следващия сезон.

С Платини обаче проблемите в ЦСКА няма да се изчерпат. Предстоят още доста скандали с други играчи. Още един-два месеца пък ще се протакат преговорите за продажба на акциите на клуба, преди да се стигне до окончателно споразумение.

Много е вероятно Стойчо Младенов да смени местоработата си и да намери друго поле за собствената си изява. „Той е много горд и не иска да изостави отбора в труден момент. Когато обаче нещата се уталожат, той ще приеме оферта от чуждестранен клуб", твърди Стефанова. Ще има смени на наставници и в други големи отбори, като много е вероятно скоро в „Литекс" да има рокада. Това ще се случи поради факта, че Христо Стоичков също ще има доста по-добри варианти за продължение на своята кариера.

Във волейбола Данчо Лазаров ще загуби малко от своите позиции, прогнозира още Теодора. Поне двама от хората на опозицията ще влязат в ръководството на федерацията.

Тони Зетьова ще извоюва нови позиции в своето развитие, като в бъдеще ще стане успешен мениджър и ръководител. Ще излязат наяве още сериозни разкрития за финансови злоупотреби във федерацията. Любо Ганев ще получи още правомощия като ръководител, но и Димо Тонев ще има нов пост в управлението на спорта.

Станка Златева действително ще изживее труден период покрай операцията и възстановяването, но тя е много борбен човек и няма да се предаде. Ще даде всичко от себе си, за да може да се възстанови. Може и да стигне до Рио де Жанейро и ще се оттегли като Йордан Йовчев. В бъдеще ще създаде своя школа за деца, за да помогне на българската борба. В близко бъдеще ще намери човека до себе си и ще съумее да обърне по-голямо внимание на личния си живот. Ще има духовна промяна у нея.

Според Теодора Стефанова контузиите и при Калоян Махлянов-Котоошу ще отшумят, макар да се възстанови трудно, през февруари ще се завърне подобаващо на дохиото. Освен травмите в крака, рамото и врата, исполинът от Джулюница е тормозен и от цялостна липса на енергия в тялото си, твърди гадателката. В бъдеще той ще иска да развие няколко свои проекта, като желае да помогне и на България. Ще иска да предаде своя опит на талантливи деца у нас. В личен план ще бъде подкрепян всеотдайно от своята съпруга Асако Андо и след време ще се радват и на втора рожба.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)