Избрани Новини

Първият звънец в СОУ „Патриарх Евтимий” бие в присъствието на кмета

Архив Пловдив

17-09-2012, 07:28

Снимка:

ПловдивУтре, архив

Автор:

ПловдивУтре

Всичко от Автора

В Търговската гимназия учебната година откриват областният управител и две районни кметици

Кметът на Пловдив инж. Иван Тотев ще присъства на тържественото откриване на новата учебна година в СОУ „Патриарх Евтимий“, което ще започне в 9.30 часа. В Търговската гимназия учебната година ще открие областният управител Здравко Димитров. Там ще е и зам-кметът на „Централен” Райна Петрова, където ще пререже лентата на обновения физкултурен салон.

От 10 часа Димитров ще посети училище „Кирил и Методий“ в “Западен“, а 10.30 ще е в Аграрния университет. Гости на церемонията по повод първия училищен звънец от 9 часа ще бъдат и заместник-кметовете. В Езикова гимназия „Пловдив” ще е Стефан Стоянов, в ОУ „Виктория и Крикор Тютюнджиян“ ще е Александър Държиков, в СОУ „Никола Вапцаров” ще бъде Георги Титюков, в ОУ „Душо Хаджидеков” - Димитър Кацарски.

Кметовете по райони са избрали едно или две от училищата в територията, за която отговарят. Райна Петрова в „Централен” освен в Търговската гимназия, ще отскочи и до Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство. В район „Източен” Петър Петров ще открие учебната година в ОУ „Васил Левски” и училище „Стоян Строй”. Костадин Димитров ще гледа церемонията в „Тракия” в „Черноризец Храбър”, а по-късно в Аграрния университет. Кметът на „Западен” Десислава Желязкова също ще е в Търговската гимназия, където от тази година ще учи дъщеря й Мария. Кметът на „Северен” Ральо Ралев ще присъства на церемонията за първия училищен звънец в СОУ „Пейо Яворов”.

Председателят на Общински съвет Пловдив арх. Илко Николов ще открие учебната година в Образцова математическа гимназия „Академик Кирил Попов”, чийто възпитаник е той самият. Церемонията ще започне от 10, 30 часа.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов