Избрани Новини

Показват оръжията на Чък Норис, Арни и Слай в Бургас

Архив Бургас

25-08-2012, 10:23

Снимка:

kliuki.bg

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

С бюджет от 100 милиона долара работата по филма започна на 29 септември миналата година и продължи около 14 седмици. Освен в София, екшън сцените били заснети в Пловдив и Банско, в язовира на Огняново и в Деветашката пещера, в Хонконг и Ню Орлиънс.

Реплики на базуки, гранати и други бойни пособия от терена на хитовата продукция „Непобедимите 2” с участието на куп холивудски екшън герои ще пристигне в Бургас на 10-и септември.

Това е изненадата за феновете, част от премиерата на лентата, предаде СтандартНюз. Първото представяне на пушкалата на Силвестър Сталоун, Брус Уилис, Чък Норис, Арнолд Шварценегер, Джейсън Стейтъм, Лиъм Хемсуърт, Долф Лундгрен, Джет Ли, Жан-Клод ван Дам  беше в "Арена Младост" в столицата. На 27-ми ценният реквизит ще пътува за Пловдив, а зрителите ще се порадват на експозицията до 2 септември. Варна е следващата дестинация от 3 до 9 септември.

С бюджет от 100 милиона долара работата по филма започна на 29 септември миналата година и продължи около 14 седмици. Освен в София, екшън сцените били заснети в Пловдив и Банско, в язовира на Огняново и в Деветашката пещера, в Хонконг и Ню Орлиънс.

Продукцията с екшън корифеите е продължение на кинохита от 2010-а. Сега интригата е проста и ясна - мистър Чърч, агент от висша класа, урежда привидно лесна задача на юнаците. Барни и останалите наемници се възползват от възможността да изкарат бързи пари, но нещата излизат извън контрол и един от тях е убит. Бандата е жадна за отмъщение и не се разколебава да атакува гадните си опоненти на враждебна територия, където шансовете не са на нейна страна. Решени да разчистят сметките си с убийците, ветераните стоварват гнева си върху армия от опасни престъпници. Междувременно става ясно, че трябва да се справят с неочакваната заплаха от пет тона плутоний, предназначен да наклони везните на властта.

След световната си премиера екшънът се оказа доста популярен сред твърдото ядро почитатели, възползващи се от шанса да видят култовите герои отново заедно. Критиката, въпреки че като цяло бе положителна, не посрещна лентата толкова ентусиазирано. Режисьорът Саймън Уест обаче не се е разтревожил особено от тази работа. "Напрегнат, изпълнен с насилие, "Непобедимите 2" дава на почитателите на класически екшъни всичко, което те могат да очакват - за добро или за лошо", пише в известния сайт за кинокритика Rotten Tomatoes. От него филмът получава среден рейтинг 68%, докато оценката на читателите на сайта е почти максимален - 90%.

След дебютната прожекция в Ей Ей много от медиите засипаха филма с похвали. 
Първата част от успешната поредица събра "колебливите" 274 милиона, което завиши очакванията към успеха на втората. Въпреки конкуренцията от "Наследството на Борн" и все още актуалния "Черният рицар: Възраждане" продължението лесно се изкачи на върха на класациите с доходи за уикенда от над 28 милиона долара. Това е малко под успеха, който пожъна първата част, събирайки за същото време 34 милиона. Зрителите на премиерния екшън очаквано бяха 63 процента мъже. 

След успешния старт на продължението американският продуцент Ади Шанкар и компанията 1984 Private Defense Contractors започнаха преговори с някои от най-популярните актриси за участие с женски вариант.

 

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов