Избрани Новини

Вики от "Мастило" дава тон на купона в Свети Влас в събота

Архив Бургас

23-08-2012, 12:25

Автор:

Карина Кристиянова

Всичко от Автора

В събота на сцената на лятното заведение от верига Planet, ще се качат група "Мастило". Вокалистката Вики и Десо ще включат най-големите си хитове

Зрелщният конкурс Perfect Body ще събере най-атлетичните дами този петък пред Planet Yacht В Свети Влас. Конкурсът се провежда от миналата година с награди на известни личности в различни категории.

Организаторката Цвети Разложка, заедно с Нина Норд, ще разгърнат конкурса тази година като проведат и регионални кръгове, в които може да участва всяка дама, желаеща да се бори за приза "MISS PERFECT BODY".

Първият конкурс от поредицата е на 24.08. в Planet Yacht, Марина Диневи, Св. Влас, а следващите дати са 14.09. Планет Варна, 28.09. Планет Пловдив, а финала на конкурса ще се проведе през октомври в Планет София.

В събота на сцената на лятното заведение от верига Planet, ще се качат група "Мастило". Вокалистката Вики и Десо ще включват най-големите хитове на Мастило - "В ръцете ти е най-добре", "Моите кафеви очи", "В двореца съм сама", "Памуковите облаци", "До края" и други. Специален гост на събитието е лицето на Revive snails extract Мис България 2012, Габриела Василева. Всяка дама ще получи подарък от Българската козметична компания Revive snails extract.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов