Избрани Новини

Временни ограничения на Предела заради „Пирин пее”

Архив Пловдив

05-08-2012, 09:30

Автор:

Иван Иванов

Всичко от Автора

Ограниченията са в сила от 08.30 до 20.00 часа днес

Въведени са временни ограничения на движението във връзка с провеждането на събора за народно творчество "Пирин пее”, в местността "Предела”. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР-Благоевград.

Ограниченията ще са в сила от 08.30 до 20.00 часа днес. Забранява се движението на товарни автомобили.

Движението на леките автомобили ще се пренасочва през обходния път от бензиностанция "Петрол” до разклона за местността "Шипоко”. Товарните автомобили, превозващи нетрайни и бързоразвалящи се продукти и автобусите, ще бъдат пропускани през "Предела” с ескорт от полицейски мотоциклети и автомобили.

Водачите на пътно превозни средства са длъжни да спазват въведените ограничения и стриктно да изпълняват указанията на контролните органи.

За осигуряване на добър обществен ред и сигурност е създаден временен щаб на ОД на МВР – Благоевград, който ще функционира денонощно за времето на провеждане на събора и ще се намира на път II – 19 в местността "Предела”, под стария ресторант. Телефони за връзка с щаба 0747/ 80 206, 80 207, или 112.

Гражданите да проявяват бдителност към личните си вещи и документи, и собствените моторни превозни средства. При установяване на изоставени пакети и други багажи, да се сигнализира незабавно на горепосочените телефони или на място в щаба.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)