Избрани Новини

От „Новото време“: Нямаме нищо общо с проекта на Слави Бинев

Архив Пловдив

03-08-2012, 14:48

Автор:

Петър Петров

Всичко от Автора

Недопустимо е публикуването на подобни слухове, казват от партията

„В последните дни в публичното пространство се появиха информации за обвързаност между партия "Новото време" и партията на г-н Слави Бинев“, пише ръководството на партията в специално изявление до медиите.

„Уважаван сайт си позволи дори да напише, че определени лица в качеството си на наши членове оглавяват местни структури на "ГОРД". Новината бе съпътствана с уникалното прозрение, че преустановяваме същетвуването си, за да пристъпим с горда крачка в редиците на Обединението за реална демокрация. Написаното представлява тежка инсинуация и по същество грубо нарушение на журналистическата етика. Недопустимо е публикуването на подобни слухове без какъвто и да е опит за контакт с нашето ръководство.

Категорично заявяваме, че никога не е обсъждана темата за евентуално политическо сътрудничество с партия "ГОРД". Ако наши членове участват в политическия проект на г-н Бинев, то това е лично тяхна инициатива, която ще бъде санкционирана съгласно партийния устав. "Новото време" има своята история, върхове и падения. Написали сме десетки закони, печелили сме доверието на десетки хиляди български граждани. Ние сме доказан играч на политическия терен. Очакваме от бъдещето отговор на въпроса каква ще е съдбата на "ГОРД".

Партия "Новото време" е в процес на подготовка за предстоящите парламентарни избори, където спортменски ще премерим сили с Гражданското обединение за реална демокрация. Надяваме се в условията на наистина реална демокрация.“



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов