Избрани Новини

Помощ за болни дечица със събраните средства за Валя Крушкина

Архив Бургас

21-06-2012, 12:08

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Така Валя продължава да помага, както го правеше през целия си живот.

Две деца с онкологични заболявания ще бъдат подкрепени в борбата с болестта със средствата, дарени от всички вас за лечението на журналиста от БНТ Валя Крушкина.

Отивайки си от този свят, Валя отново избра да помогне на някого. Да бъдат спасени две деца - това беше нейната воля, съобщи Добрина Чешмеджиева от БНТ. 

От днес в Девин ще бъдат поставени кутии, където всеки може да пусне своето дарение. Кутия ще има и пред пещерата Дяволското гърло, където традиционно идват много туристи от цялата страна. В Девин се организира и благотворителен базар с книги от съвременни български автори.

Писателите и поетите дариха своите творби в памет на Валя. На 23 юни вечерта ще се състои благотворителен концерт с участието на Коцето Калки и Искрен Пецов. Същият ден по инициатива на община Девин са организирани и безплатни профилактични прегледи за рак на гърадата. 

Средствата, събрани по време на кампанията, ще бъдат дарени на хора, нуждаещи се от лечение. Така Валя продължава да помага, както го правеше през целия си живот.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов