Избрани Новини

Бургазлийка с втори приз за акушерка на годината

Архив Бургас

18-06-2012, 13:01

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Наградата се печели чрез гласуване на родители

За втора поредна година наградата „Акушерка на годината за Българя” остана на морския бряг, след като Светлина Николова от МБАЛ „Дева Мария” отново грабна престижния приз.

Отличието бе връчено по време на VIII-a Национална конференция на акушерките, която се проведе съвместно с Националната акушерска конференция в Златни пясъци.

Николова е добре позната на бургаските майки и от училище за бъдещи и настоящи родители „Биберон”, където дава безценни съвети за ползите от кърменето, както и техники, първи стъпки, съвети и решения.

„Светлинка Николова спечели нашето доверие още от първия миг , в който се запознахме с нея- на лекцията за кърмене и грижи за новороденото. Благодарение на нея, на нейните съвети и напътствия бях много по-спокойна и сигурна за моите близнаци”, пише една от майките дала своя глас в сайта на организаторите.

Наградата се печели чрез гласуване на родители, които първо са номинирали медицинските кадри, помогнали им най-много с новородените. За първи път тази година можеха да бъдат номинирани лекари и медицински сестри.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов