Избрани Новини

Вики от Мастило: Винаги съм била секси

Архив Пловдив

15-05-2012, 13:48

Автор:

Йоана Тодорова

Всичко от Автора

Малко след рождения ден на Вики, "Мастило" направи страхотен концерт в Пловдив

Малко след рождения ден на вокала на група "Мастило" - Вики, бандата направи страхотен концерт в Пловдив. Специално за всички посетители на Планет клуб музикантите изпълниха най-новото си парче с типично лятно звучене. Публиката цяла вечер пя заедно с групата, факт е, че това се случва на всяко тяхно участие. Клубното турне стартира на 23-ти март. За радост на всички почитатели на хубавата българска музика то ще продължи до края на август и ще премине през всички големи градове в страната. Музикантите от група “Мастило” споделиха някои подробности около настоящи и бъдещи събития.

Каква ще е програмата на това турне?

Турнето ще премине през София, Варна, Бургас, Варна, Шумен и още много градове. Очакваме да стане голям купон и публиката да се забавлява. Ще изпълняваме песните от последният ни албум. Това са всички хубави парчета на група “Мастило” и се надяваме хората да ги харесват и да пеят заедно с нас.

Една от песните в репертоара на групата е “Все по-секси”. Така ли се чувстваш, Вики?

Аз винаги съм била секси (смее се). Благодаря за комплимента. Според мен една жена постоянно трябва да преоткрива себе си, а начина по който се чувства е и начина по който изглежда.

От много години сте в този екип. Как го постигате?

Много работа и любов. В групата имаме една любима фраза:

“ Любовта с пари не се купува”. Въпреки, че като характери не си пасваме изобщо, се опитваме да се нагаждаме и се получава.

Какво ново да очакваме от “Мастило”?

Една от формулите да се задържим на вълната е да сме в крак с модата. Затова продукта, който сме подготвили за лятото, включително и старите ни парчета, е абсолютно различен и няма нищо общо с това, което е било “Мастило” досега. Песните са в денс, хаус, пънк вариант, много са приятни и се приемат добре от публиката. Очакват ни участия по морето, защото всички вече се ориентират към плажовете, а това е много хубаво.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов