Избрани Новини

Васко Кръпката на рафтинг край Срума

Архив Бургас

21-04-2012, 15:45

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Купонът от музика и екстремни спускания с лодки в реката започна в петък и ще приключи днес. През двата дни с приоритет е екстремният спорт, а двете вечери ще са под диктовката на рок изпълнителите

Вдигаща адреналина изненада са подготвили рафтърите от "Х-клуб Консулт" на рокаджията Васко Кръпката, който е сред изпълнителите на феста „Rock n Rolling оn the river” край река Струма.

Той ще се пусне в буйните води на река Струма с опитни рафтъри, които ще управляват лодката, пише в "Стандарт".

„Тази изненада сме подготвили не само за него, но и за останалите музиканти. 

Вярваме, че няма да откажат да вдигнат допълнително адреналина си с малко рафтинг. Иначе основната им задача ще е да свирят и да забавляват публиката”, това разкриха от „Х-Клуб Консулт” за екстремни спортове. 

Рафтърите и община Симитли организират първия по рода си рок фест „Rock n Rolling оn the river” край река Струма, който със сигурност ще разтърси любителите на рокендрола и рафтинга. Купонът от музика и екстремни спускания с лодки в реката започна в петък и ще приключи днес. През двата дни с приоритет е екстремният спорт, а двете вечери ще са под диктовката на рок изпълнителите. 

Специален гост е Васко Кръпката, на импровизираната сцена своя талант ще покажат групите Подуене Блус Бенд, No FrameS, Sevi band и други рок банди. Фестивалът със сигурност е сред най-големите атракции на този рафтинг сезон. Входът за всички фенове на рока е безплатен. 

Целта е да има шоу и много адреналин. „Няма по-добро съчетание от екстремния ни спорт с тази велика музика. Ще бъде велик купон”, категорични са рафтърите. Разбира се, ще се лее бира на корем, а на скарите ще цвърчат вкусни мръвки. Но веселбата започне, след като приключи спускането на лодките по реката, за да не стане някоя беля. 

Не само музикантите, но и гостите на феста могат да пробват емоцията и тръпката на рафтинга и каяка. Специални инструктори ще се погрижат за това. Организацията се извършва на място. Прави се инструктаж, като теоритично се обясняват основни положения. Всеки желаещ да се спусне по реката, се снабдява с необходимата екипировка – неопренов костюм, спасителна жилетка, каска, неопренови боти и гребло. Опитен водач пък ще управлява лодката.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов