Избрани Новини

Мая Бежанска сменя религията

Архив Пловдив

15-04-2012, 10:41

Снимка:

ПОТВ

Автор:

ПловдивУтре

Всичко от Автора

Актрисата се увлякла по йогата, а след това и по философията на Буда

Звездата от „Домашен арест" е запалена по екзотиките на Изтока и напоследък все повече се вълнува от мистериите на Индия и Тибет. Нейни познати дори твърдят, че обмисляла да следва философията на Буда и да смени религията си, пише “Уикенд”.

Всичко започнало преди няколко години, когато актрисата се увлякла по йога. В началото я практикувала, за да се поддържа във форма. Малко по малко обаче пожелала да опознае същността на това учение. Така у нея се зародило желание някой ден да замине за родината му Индия.

Късметът й се усмихнал. С приятели се отправила на екзотично пътешествие зад граница. Освен Мая в компанията били Дони, Диана Любенова и Невена Калудова. Дружината в продължение на цял един месец обикаляла храмовете и светите места на Тибет, Индия, Катманду и Непал. За необичайната си екскурзия Мая Бежанска заминала без съпруга си и дъщеря си Аглая.

В светилищата на будистите актрисата направила равносметка на всичко, случило й се в последните години. По време на престоя си зад граница Бежанска и компанията й успели да отключат всичките си странности. В местни барове и заведения групичката се отдала на доста нетипични за този край на света забавления.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов