Избрани Новини

Милен Радуканов: 100-годишнината ни задължава за "А" група

Архив Пловдив

02-03-2012, 16:57

Автор:

Цветелин Костов

Всичко от Автора

"Нефтохимик е един от трите ни конкурента за първото място, феновете ще бъдат допълнителния ни коз срещу бургазлии", обяви БГ Моуриньо

Ботев (Пд) стартира похода си към „А” група от утре. На „Колежа” пристига Нефтохимик (Бс). Дербито с „шейховете” е с начален час 15.30 часа.

„Нямаме друга алтернатива освен  победата срещу Нефтохимик. Бургаският отбор е един от трите ни конкуренти за първото място в групата. Момчетата очакват с нетърпение мача и са амбицирани да се докажат”, започна днешната си пресконференция Милен Радуканов.

Специалистът благодари предварително на феновете на отбора, които се очаква напълнят стадиона утре и да помогнат на любимците си по пътя им към успеха.

„Феновете отново ще бъдат допълнителният ни коз срещу Нефтохимик, както бяха досега, а и не се съмнявам, че ще е така във всеки един мач”, изчетка агитката наставникът на пловдивчани.

Бг Моуриньо заяви, че се надява честването на 100-годишният юбилей на най-стария клуб в България , няма да окаже допълнително напрежение върху футболистите в течение на първенството.

 "Честването на вековния юбилей на този славен клуб ни задължава още повече да се борим за първото място в групата. Надявам се именно това да не внесе напрежение у някои от по-младите футболисти, но за това разполагаме и с по-опитни играчи, които имат зад гърба си не една и две,спечелени важни битки”, коментира Радуканов

Той сподели, че в общи линии е доволен от зимната селекция.

„Съжалявам само, че не успяхме да привлечем двама от желаните футболисти- Тодор Христов и Адемар”, призна Бг Моуриньо.

Утре с капитанската лента „канарчетата” ще изведе 19-годишният младежки национал Тодор Неделев.

„Той е бъдещето не само на Ботев (Пд), но и на целия български футбол и заслужава тази чест”, завърши Радуканов.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов