Избрани Новини

Матеус разясни защо е оставил извън групата Спас Делев и Станислав Манолев

Спорт

03-09-2011, 00:45

Снимка:

topsport.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Всички видяха разликата, класата на англичаните е твърде голяма и това бе видно, каза националният селекционер.

Селекционерът на националния отбор Лотар Матеус разкри каква е причината да извади Спас Делев и Станислав Манолев от групата за мача с Англия. Германецът заяви, че това решение не е взето заради случилото се след мача с Беларус, а защото не е доволен от показаното от двамата в тренировките през седмицата.


"Всички видяха разликата. Класата на англичаните е твърде голяма и това бе видно. Лошото е, че допуснахме два бързи гола от елементарни положения и това реши мача. Тренирахме много, но забравихме това по време на играта. Трябва да приемем този резултат. Англичаните играха правилно и постигнаха необходимия им резултат. Искам да ги оиздравя за победата. Изваждането на Спас Делев и Станислав Манолев няма нищо общо със скандала след мача с Беларус. Просто не съм доволен от това, което показаха на тренировките през седмицата и затова ги извадих от групата. Ще разгледаме ситуацията и ще преценим утре дали да не извикаме един или повече футболисти от младежкия национален отбор", сподели Матеус. 
"Дадох едно откровено и нормално интервю. Българските футболисти се държаха като звезди и днес, но не показаха световна класа. Видяхме твърде много грешки в нашия отбор. Не бяхме достатъчно добри", заяви селекционерът по повод интервюто, което даде днес пред английския таблоид "Сън".



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов