Матеус разясни защо е оставил извън групата Спас Делев и Станислав Манолев

Спорт

03-09-2011, 00:45

Снимка:

topsport.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Всички видяха разликата, класата на англичаните е твърде голяма и това бе видно, каза националният селекционер.

Селекционерът на националния отбор Лотар Матеус разкри каква е причината да извади Спас Делев и Станислав Манолев от групата за мача с Англия. Германецът заяви, че това решение не е взето заради случилото се след мача с Беларус, а защото не е доволен от показаното от двамата в тренировките през седмицата.


"Всички видяха разликата. Класата на англичаните е твърде голяма и това бе видно. Лошото е, че допуснахме два бързи гола от елементарни положения и това реши мача. Тренирахме много, но забравихме това по време на играта. Трябва да приемем този резултат. Англичаните играха правилно и постигнаха необходимия им резултат. Искам да ги оиздравя за победата. Изваждането на Спас Делев и Станислав Манолев няма нищо общо със скандала след мача с Беларус. Просто не съм доволен от това, което показаха на тренировките през седмицата и затова ги извадих от групата. Ще разгледаме ситуацията и ще преценим утре дали да не извикаме един или повече футболисти от младежкия национален отбор", сподели Матеус. 
"Дадох едно откровено и нормално интервю. Българските футболисти се държаха като звезди и днес, но не показаха световна класа. Видяхме твърде много грешки в нашия отбор. Не бяхме достатъчно добри", заяви селекционерът по повод интервюто, което даде днес пред английския таблоид "Сън".Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"