Избрани Новини

Доналд Тръмп набира нашенци за хотелите и казината си

Архив Варна

08-01-2011, 10:16

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Американският магнат Доналд Тръмп и тази година иска български студенти да работят в хотелите и казината му по целия свят.

Още на 26 януари в София емисарите на милиардера ще започнат с интервютата за бригада 2011. Консултантската фирма за работа и обучение в чужбина "Интеграл" вече записва кандидатите, а за одобрените урежда подробностите около придобиването на американска виза и придвижването на документите за работа.

Български студенти за лятото усилено търси и друга от големите хотелски вериги в САЩ, която е съизмерима с тази на Тръмп - Aramark. Техни емисари също ще препитват бъдещите висшисти на серия през януари и март. В хотелите й набират студенти за камериери и пикола, като заплащането се движи между 6 и 8 долара на час. Отделно всички бакшиши остават за младежите.

До над 11 долара стига почасовото заплащане в зависимост от района и работното място, сочат офертите на "Интеграл" за лятото на 2011 г. Най-популярните позиции сред младежите продължават да бъдат консултант продажби, рецепционисти, хостеси. Хит са и сервитьорските места, където заплащането пада до 5 долара на час, но работещите го компенсират с бакшиши.

Парите от доволни клиенти достигат до $300 на седмица, а работили в барове твърдят, че печелят и до $700. Много популярни продължават да са и местата за работа в увеселителни паркове и на басейни, където освен лятна работа младежите успяват да изкарат и почивка.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов