Избрани Новини

"Труд": Лечков бяга от "Златен Скункс"

Архив Варна

27-03-2010, 06:45

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

“Толкова много хора не са ме посрещали никъде след световното 1994 г.”

С тези думи се обърна вчера кметът на Сливен Йордан Лечков към журналистите, които го чакаха пред столичното Първо РПУ. Той пристигна пред районното с ведра усмивка точно в 11 часа. Вместо с футболна награда обаче този път той бе посрещнат със “Златен скункс” от “Господари на ефира”, пише "Труд".

Героят от САЩ '94 беше призован да се яви в полицията, за да даде обяснения за пътен инцидент във вторник. Тогава автопатрул се опитал да спре Лечков на столичния бул. “Яворов”, но той подминал полицаите. Те го подгонили и го настигнали след около 2 км. Тогава футболният ас им хвърлил личната си карта с обяснението, че бърза и ако е за акт, да му го изпратят по пощата. От полицията твърдят, че при това Лечков дори им показал неприличен жест.

Сливенският кмет трябваше да отиде в Първо РПУ още в сряда, но тогава не намери време заради мнобройните си ангажименти.
След около 2 часа престой в районното вчера Лечков излезе заедно с адвоката си Иван Ангелов.
“Не се чувствам над закона. Не съм видял полицаите, когато са ми махнали да спра, след това бързах много и затова им оставих личната си карта”, беше коментарът на Лечков. Според адвоката му обаче, след като си дал личната карта , неговият клиент поискал полицаите да му я върнат. Те не реагирали и той си тръгнал.




Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов