Избрани Новини

Ден за любов и вълнуващи запознанства

Архив Варна

27-12-2009, 03:13

Автор:

EЛЕНА ПЕНЧЕВА, консултант астрология, терапия с цветни есенции по метода на д-р Бах

Всичко от Автора

Ако през последните дни, въпреки празничната суматоха, не сте успели да почувствате празника в душата си, днес има всички предпоставки за това. Жизнената енергия ще започне да се повишава, настроението също, макар и не толкова бързо, колкото на нас ни се иска. Най-сигурният източник на добро настроение днес ще бъде общуването с любими хора. В интимните взаимоотношения обаче е необходимо да проявите повече внимание и отстъпчивост. Не поставяйте на изпитания връзките си сега чрез прояви на съмнения, ревност, гняв и агресия - равновесието в тях е много крехко, а да възстановите баланса ще ви бъде изключително трудно.


Астрологична картина за 27 декември

Слъце в Козирог, Луна в Телец, 11-12 лунен ден



Старайте се да проявявате внимание и любов, без да търсите конкретен повод за това. Та нали Любовта се дава не по заслуги, а от сърце? Общите преживявания и занимания ще укрепят вашите взаимоотношения и ще ви донесат радост и утеха. За необвързаните са възможни вълнуващи запознанства. Насладете се на новите си контакти, но не бързайте да им възлагате големи надежди. Сега всяко начинание изисква стабилната проверка на времето, а любовта е най-крехка и уязвима в това отношение.


Денят е подходящ също така за пазаруване. Ако все още има за кого да избирате подарък, направето го сега - покупките днес ще бъдат на сметка и с добро качество. Ако ли не - зарадвайте себе си. Придобитите днес вещи ще ползвате дълго и с радост. Именниците ще могат да устроят пищно тържество, като се радват на вниманието както на близки и роднини, така и на приятели. Дори и да нямате повод, устройте малко семейно тържество или приятелска сбирка. Усмивките, топлината и доброто настроение са гарантирани през целия ден.


От днес Меркурий става ретрограден, което винаги причинява стрес и колапс в комуникациите, транспорта и документацията. Пътувания в този период следва да предприемате само при крайна необходимост. Уверете се, че билетите и резервациите ви са актуални, а ако пътувате със собствен транспорт, проверете надежността на автомобила си. Възможни са задръствания, сривове в комуникационните и преносни системи. Съобщенията ще пристигат не когато и при когото трябва, а вербалните комуникации ще бъдат изкривени и неясни. Това не бива да ви изнервя - Меркурий е известен пакостник. Погледнете ситуацията от смешната й страна, но бъдете достатъчно предвидливи и рационални. Договори, споразумения и обещания ще претърпят корекция и анексиране. През този период ще започне да се проявява и тайна, скрита до момента, информация. Не бързайте с решения и оценки, преди да сте си изяснили ситуацията докрай. А това ще стане възможно едва в средата на Януари 2010.


Здраве, хранене и красота

Днес, тези от вас, които се занимават с духовни практики, могат да проведат успешно пречистване на всички нива на тялото и съзнанието. За останалите денят е подходящ за очистващи тялото процедури. Масажи и маски с мед за освобождаване от токсини са много подходящи. Водни процедури, особено във вечерните часове, ще ви доставят огромна наслада и ще хармонизират и балансират сетивата ви.


Ако желаете стилна прическа и бляскави отблясъци в косите, перфектно изваяни вежди и траен маникюр за новогодишната вечер, днес или утре посетете салон за красота. Кожата в момента се храни активно, така че всички възможни средства за хидратиране и подхранване имат максимален ефект.


Храната днес трябва да бъде обилна, но лека.


Уязвими органи са гърлото, ушите и грабначният стълб.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)